Bemiddeling

Inschrijven

Bemiddeling

Algemeen

image_1

Bemiddeling via USP betekent dat je kiest voor een resultaatgerichte aanpak. We kijken naar de optimale match voor zowel de werkgever als voor jou op basis van senioriteit, ervaring, ambitieniveau, competenties (bijv. hunter/farmer), functiewensen, etc.

Als aan alle wensen/eisen wordt voldaan, dan dragen we je graag voor. Op deze manier waarborgen we een langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers en kun jij daar jaren naar tevredenheid werken.

USP heeft al sinds 2001 ervaring op het gebied van personeelsbemiddeling. Wij houden ons vooral bezig met werving en selectie van Sales Professionals voor opdrachtgevers in heel Nederland. Daarnaast zien we een groeiende vraag naar kortlopende salesprojecten (freelance sales, detavast, etc.) en langdurige sales-samenwerking (detachering, new business, leadgeneratie).

Werkwijze


Als je bij USP bent ingeschreven ontvang je alleen vacatures die daadwerkelijk aansluiten op jouw ervaring, regio, salaris, etc.
We hebben gemiddeld 50-100 vacatures en daarvan zullen er waarschijnlijk 1 tot 4 interessant kunnen zijn voor jou of voor je netwerk. Het is dus belangrijk om je gegevens actueel te houden en ook om aan te geven of je beschikbaar bent en weer vacatures wilt ontvangen.

Als je reageert op een vacature volgt er een telefonisch interview en wordt er eenmalig een online profiel aangemaakt. Dit profiel bevat, naast je CV, bijvoorbeeld achtergrondinformatie over je mooiste verkoopsuccessen, (aanvullende) wensen en je motivatie.

Als er voldoende aansluiting is voor wat betreft jouw wensen en ervaring en de wensen van de opdrachtgever, dan volgt een fysiek interview. Aan de hand van jouw online profiel stemmen we vooraf altijd je kansen af met de opdrachtgever. Dit doen we pas nadat je je profiel hebt goedgekeurd en ons toestemming hebt gegeven om de gegevens te gebruiken bij die opdrachtgever.

Elke afspraak bij de werkgever wordt samen met jou voorbereid en na de afspraak word je om feedback gevraagd. We begeleiden desgewenst de onderhandelingen om ervoor te zorgen dat je naar volle tevredenheid kunt starten bij je nieuwe werkgever.