Detachering

Bemiddeling starten

Detachering en Deta-Vast

Algemeen

img_14
USP is in 2003 gestart als detacheringsbureau voor Sales Professionals op tijdelijke basis (Deta en Deta-vast) en ook voor (interim) salesmanagement. Opdrachtgevers vragen USP om Sales Professionals die zich hebben bewezen en ervaring hebben met bepaalde vraagstukken of ervaring in bepaalde branches. Wij dragen dus alleen Sales Professionals voor met de juiste commerciële ervaring.

Resultaatgerichte inspanningen
De (detachering of detavast) functie van Accountmanager bestaat meestal uit New Business, up- & crossselling, soms salesmanagement of telesales. Je bent actief in het totale verkoopproces; van het eerste (telefonische) contact tot het daadwerkelijk realiseren van de order.

Sales Professionals

Als Sales Professionals of Sales Managers word je ingezet bij nieuwe (product)lanceringen, tijdelijk onderbezetting, onbetaald - of zwangerschapsverlof, langdurig ziekteverzuim, tijdelijke personeelsstop, etc. En ook bij DetaVast constructies.
Jouw persoonlijkheid wordt gekenmerkt door ondernemerdenken en -handelen. De focus ligt op resultaat en resultaatverbetering, op kwalitatieve wijze.

Werkwijze

Als je bij USP bent ingeschreven ontvang je alleen projecten (of vacatures) die daadwerkelijk aansluiten op jouw ervaring, regio, salaris, etc.
We hebben gemiddeld 50-100 vacatures en daarnaast ook regelmatig projecten. Waarschijnlijk zullen 1 tot 4 (vacatures of projecten) interessant zijn voor jou of jouw netwerk. Het is dus belangrijk om jouw gegevens actueel te houden en aan te geven op welke basis je wilt worden ingezet, bijv. loondienst/detachering of op zzp-basis (zie Interim (ZZP)) en wanneer je beschikbaar bent, jouw tarief, etc.

Als je reageert op een project volgt een telefonisch interview en wordt jouw profiel ook eenmalig aangemaakt. Dit profiel bevat, naast jouw CV, bijvoorbeeld ook achtergrondinformatie over je mooiste verkoopsuccessen, jouw (aanvullende) wensen en je motivatie.

Als er voldoende aansluiting is voor wat betreft jouw wensen en ervaring en de wensen van de opdrachtgever dan volgt een fysiek interview. Aan de hand van jouw online profiel stemmen we vooraf altijd jouw kansen af met de opdrachtgever. Dat doen we pas nadat je jouw profiel hebt goedgekeurd en ons toestemming hebt gegeven om de gegevens te gebruiken bij die opdrachtgever.

Elke afspraak bij de opdrachtgever wordt samen met jou voorbereid en daarna wordt ook om jouw feedback gevraagd. We leiden de onderhandelingen om ervoor te zorgen dat het project succesvol kan worden gestart. Tijdens het uitvoeren van de opdracht word je continu (door USP) begeleid v.w.b. de kwalitieve en kwantitatieve afspraken.

Voorbeelden gerealiseerde projecten
  • Arbodienstverlening
  • Reïntegratie
  • Fulfilment
  • Financiële Dienstverlening
  • Netwerkorganisatie
  • Autolease
  • ICT